info@preventado.cz   +420 777 003 773

Ergonomická řešení – chraňte, co je cenné

Ergonomická řešení – chraňte, co je cenné – tak zní název on-line semináře, na kterém spolupracuje naše autorizovaná laboratoř ergonomie a fyziologie práce.

V tomto semináři se bude společně s dalšími odborníky věnovat problematice fyzické zátěže, zvláště lokální svalové zátěže spojené s muskuloskeletálními nemocemi, vlivu používání ergonomických rukavic při práci a dalším prvkům ergonomie.

Seminář se uskuteční 24. 3. 2022 od 9:30 – 12:00 v on-line verzi a je ZDARMA.

Pojďte s námi nahlédnout do oblasti ergonomie a dozvědět se tak více informací o možnostech ochrany zdraví vašeho nebo vašich pracovníků!

Více informací naleznete také zde.

Pošlete článek také kamarádům či kolegům

Nejčtenější články

JAKÉ JSOU ZMĚNY V PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽBÁCH?

V účinnosti od 1. 1. 2023 se mění vyhláška č. 79/2013 Sb., o specifických zdravotních službách. Zde uvádíme oblasti, kterých se změny týkají: PERIODICKÉ PROHLÍDKY🔵 Doposud stanovená povinnost prohlídek u prací zařazených do kategorie 1 nebo 2 (bez rizik ohrožení zdraví/profesních rizik) odpadá.🔵 U „čisté“ kategorie práce 1 nebo 2 je periodická prohlídka pouze pokud […]

ČÍST DÁLE 10. února 2023

Proč generace Y preferuje práci z domu?

Práce nám nemusí přivodit jen karpální tunel, bolest v šíji nebo namožená záda ze zvedání těžkých břemen. Schopnost mileniálů vnímat důležitost „work–life balance“ může obohatit nás všechny.

ČÍST DÁLE 5. června 2024

Potřebujete vyřešit BOZP, ergonomii nebo pracovnělékařské služby ve své firmě?

Ozvěte se nám. Zařídíme, aby se na vašem pracovišti všichni cítili lépe a bezpečněji.

info@preventado.cz

+420 777 003 773