info@preventado.cz   +420 777 003 773

On-line školení: Práce na dálku bezpečně a efektivně

Práce na dálku se stává stále běžnějším trendem a žádná firma nechce být pozadu. Připravili jsme pro vás komplexní kurz Práce na dálku (home office), který vás provede všemi klíčovými aspekty práce z domova. Od ochrany zdraví vašich zaměstnanců až po jejich efektivní práci a využití času. Vstupte do světa home office s jistotou.

Vše v souladu s novou legislativou

Novela zákoníku práce č. 281/2023 Sb. přináší změny, které je nutné znát. Rozděluje svou účinnost na dvě hlavní etapy, přičemž první část vstoupila v platnost 1. října 2023 a druhá, neméně významná část, platí od 1. ledna 2024.

Náš online kurz vám nabízí nejen přehled těchto legislativních změn, ale také praktické rady, jak se v nově vzniklém prostředí orientovat.

Zaměříme se na práva
a povinnosti zaměstnanců
i zaměstnavatelů.

Probereme konkrétní situace, které v rámci home office mohou nastat.

Kurz vytvořený profesionály v oboru

Už 12 let pomáháme (v naší mateřské firmě PREVENTADO) s ergonomií a bezpečností práce klientům po celé republice – velkým korporátům i malým rodinným firmičkám. V ochraně zdraví a ergonomii jsme jedničky na trhu. 🌟

V kurzu představíme, jaká rizika na zaměstnance při home office číhají, a jaká preventivní opatření přijmout, aby domácí pracoviště splňovalo všechny normy bezpečnosti práce.

Poradíme, jak si pracoviště správně ergonomicky nastavit. A to nejen židli a stůl. Zaměříme se i na teplotu, osvětlení a další legislativní i vhodné požadavky.

Upozorníme na nejčastější zdravotní problémy a poradíme, jak jim předcházet.

V našem týmu máme lékaře
a fyzioterapeuty, takže víme,
o čem je řeč a co s tím!


Přesvědčili jsme vás už teď?


Obsahuje tipy na efektivní práci

Představíme tipy, jak si organizovat práci, jak efektivně nastavit pracovní prostředí, aby podporovalo vaši produktivitu a zároveň předcházelo nejčastějším zdravotním problémům.
A nezapomeneme ani na work-life balance 💙.

Užitečné dokumenty zdarma

Jako součást kurzu vám poskytneme vzorovou dohodu o provedení práce na dálku, která je podle nové legislativy nezbytná pro legální vykonávání home office.

A nejen to. Vytvořili jsme pro vás vzorový self-audit. Ten vám umožní snadno ověřit, zda domácí pracoviště odpovídá všem požadavkům. A výrazně zjednoduší proces schvalování práce na dálku.

Interaktivní a srozumitelný

Náš kurz je navržen tak, aby byl maximálně interaktivní.

Díky zábavné formě
a srozumitelnému obsahu bude vaše učení efektivní a příjemné.

Potřebujete zaměstnance seznámit s vlastními dokumenty? Není problém – kurz také nabízí flexibilitu přizpůsobení obsahu vašim specifickým potřebám, například možností doplnění vlastními dokumenty či směrnicemi.

Šetří lesy – podepisuje digitálně 🌳

Na závěr kurzu obdrží absolvent certifikát, který potvrdí nově nabyté znalosti a dovednosti. Certifikát je možné vydat v elektronické podobě s digitálním podpisem. Tištěně samozřejmě taky 😉

Pojďte do toho s námi

Chcete si vyzkoušet zkušební verzi, na něco se zeptat?

☎️ Zavolejte nám +420 588 003 750 nebo napište ✍🏻

Ivanka Jovanović

Account consultant

Ivanka je pravá ruka každého, kdo se potřebuje vyznat ve světě Fabis. Ať už potřebujete poradit s jeho funkcemi, hledáte tipy na zlepšení vaší práce, nebo se jen chcete dozvědět, co je nového - Ivanka je tu pro vás. Postará se o to, aby žádná vaše otázka nezůstala nezodpovězena.

Pošlete článek také kamarádům či kolegům

Nejčtenější články

JAKÉ JSOU ZMĚNY V PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽBÁCH?

V účinnosti od 1. 1. 2023 se mění vyhláška č. 79/2013 Sb., o specifických zdravotních službách. Zde uvádíme oblasti, kterých se změny týkají: PERIODICKÉ PROHLÍDKY🔵 Doposud stanovená povinnost prohlídek u prací zařazených do kategorie 1 nebo 2 (bez rizik ohrožení zdraví/profesních rizik) odpadá.🔵 U „čisté“ kategorie práce 1 nebo 2 je periodická prohlídka pouze pokud […]

ČÍST DÁLE 10. února 2023

Proč generace Y preferuje práci z domu?

Práce nám nemusí přivodit jen karpální tunel, bolest v šíji nebo namožená záda ze zvedání těžkých břemen. Schopnost mileniálů vnímat důležitost „work–life balance“ může obohatit nás všechny.

ČÍST DÁLE 5. června 2024

Potřebujete vyřešit BOZP, ergonomii nebo pracovnělékařské služby ve své firmě?

Ozvěte se nám. Zařídíme, aby se na vašem pracovišti všichni cítili lépe a bezpečněji.

info@preventado.cz

+420 777 003 773