info@preventado.cz   +420 777 003 773

Vyrážíme na roadshow: představíme Fabis na prestižních akcích

Uvidíme se na prestižních konferencích v Praze a Ostravě? Vyrážíme představit naši revoluční aplikaci Fabis a promluvit o jejích klíčových vlastnostech a přínosech. Na řadu přijdou případové studie, praktické ukázky a taky virtuální realita. Bude to pecka! Těšíme se na setkání s vámi.

Kam vyrážíme?

  • LEARN&TECH, Praha

První konference, kde se s Fabisem vydáme, je Learn&Tech, která se koná už 14. září v Praze.
Tato konference je zaměřena na nejnovější technologie a jejich využití v oblasti vzdělávání a učení, a tak je pro nás ideální příležitostí představit, jak Fabis může pomoci v tomto procesu. Především díky našim online školením.

  • DIGIFEST, Praha

Další konference, na které nás můžete potkat, je DIGIFEST, který se koná 10. října v Praze.
Jde o prezentaci nejlepších firemních aplikací a online nástrojů na jednom místě.

Sejdou se odborníci a nadšenci z oblasti digitálních technologií a my se těšíme, že budeme moci představit Fabis širokému spektru účastníků.

  • HRko, Ostrava

V Ostravě náš čeká konference HRko, a to 12. října. Na co se můžeme těšit? Případovky z úspěšných HR projektů špičkových firem. A to celé zaměřené na to, jak zlepšovat život lidí ve firmách. Určeno pro všechny šéfy, majitele a vedoucí pracovníky prorůstových firem.

  • Happiness@Work, Praha

A konečně, 19. října se zúčastníme konference Happiness@Work v Praze. Zde se zaměříme na to, jak může Fabis přispět k šťastnějšímu a efektivnějšímu pracovnímu prostředí. Protože Fabis rozhodně zjednodušuje pracovní život!

Barbora Dombeková

Barbora je projekťačka s přesahem do marketingu. V PREVENTADO řídí Fabis brand. Zároveň ale vystudovala ergonomii a fyziologii práce a píše o všem, co pomůže zlepšit pracovní prostředí, PLS a digitalizovat workflow s tím spojené.

Pošlete článek také kamarádům či kolegům

Nejčtenější články

Zaměstnanci mají ve vedrech nárok na nápoje i placené přestávky, některé firmy zkracují pracovní dobu

Česko v červenci zasáhla vlna tropických veder a firmy mnohdy řeší, jak svým zaměstnancům zajistit přijatelné teplotní podmínky pro práci. Legislativa stanovuje povinnost poskytnout ochranný nápoj při teplotě nad 34 °C. Pokud teplota na pracovišti vystoupá až na 36 °C, zaměstnanci mají nárok na placené bezpečnostní přestávky. Za nedodržení předpisů hrozí firmám pokuta až dva […]

ČÍST DÁLE 10. července 2019

Co je lokální svalová zátěž

Jistě znáte někoho, kdo si stěžuje na bolest v zápěstí nebo v lokti s tím, že „to má z práce“. A klidně může mít pravdu! Tyto bolesti, představující řadu diagnóz, jako například syndrom karpálního tunelu, radiální nebo ulnární epikondylitidu (známé jako tenisový nebo oštěpařský loket), artrózu, skákavý prst a další, lze totiž často přisoudit přetěžování horních končetin. […]

ČÍST DÁLE 12. února 2021

Potřebujete vyřešit BOZP, ergonomii nebo pracovnělékařské služby ve své firmě?

Ozvěte se nám. Zařídíme, aby se na vašem pracovišti všichni cítili lépe a bezpečněji.

info@preventado.cz

+420 777 003 773