info@preventado.cz   +420 777 003 773

Konference LEARN&TECH 2023

Zapojte svoji představivost a prožijte s námi následující rodeo! Ve čtvrtek 14. 9. 2023 se náš tým Fabis vydal na divokou jízdu jménem 5. ročník konference LEARN&TECH. Scéna? Praha, město stověžaté. Hlavní hvězdy? Nejnovější online a digitální technologie pro firemní vzdělávání, přímo od jejich tvůrců.

Co bylo na programu?

Na programu byla smršť krátkých prezentací jednotlivých technologických vychytávek pro firemní vzdělávání. Jestlipak uhádnete, jaké téma bylo králem eventu? Ano, umělá inteligence si vysloužila korunu, ale určitě nezůstala bez konkurence. Virtuální realita, integrace s dalšími systémy, vlastní tvorba obsahu a další zajímavosti si také zabraly svou porci pozornosti.

Ale to není vše! Panelová diskuze s expertkami na interní vzdělávání ze společnosti T-mobile a Alza byla inspirativním zpestřením celého dne.

A kdo by mohl zapomenout na veletrh, kde se účastníci mohli podrobně seznámit s nabízenými řešeními. A že jich byla celá řada!

A naše chvíle?

Founder Tomáš Dombek představil aplikaci Fabis, v podobě případové studie na téma: Implementace on-line školení ve vybrané firmě. A padala hned celá řada otázek. Zvláště ohledně propojení virtuální reality s našimi on-line školeními BOZP, požární ochrany atd. Fabis totiž nabízí možnost virtuální obrazu konkrétních pracovišť přímo v e-learningu a následnou identifikaci třeba rizik BOZP.

 

Na závěr velký dík 💙 patří všem prezentujícím za jejich inspirující myšlenky a samozřejmě tvůrcům konference za jejich dokonalé řízení celého eventu.

Už teď se těšíme na další divokou jízdu příští rok! 🥳

Barbora Dombeková

Barbora je projekťačka s přesahem do marketingu. V PREVENTADO řídí Fabis brand. Zároveň ale vystudovala ergonomii a fyziologii práce a píše o všem, co pomůže zlepšit pracovní prostředí, PLS a digitalizovat workflow s tím spojené.

Pošlete článek také kamarádům či kolegům

Nejčtenější články

Zaměstnanci mají ve vedrech nárok na nápoje i placené přestávky, některé firmy zkracují pracovní dobu

Česko v červenci zasáhla vlna tropických veder a firmy mnohdy řeší, jak svým zaměstnancům zajistit přijatelné teplotní podmínky pro práci. Legislativa stanovuje povinnost poskytnout ochranný nápoj při teplotě nad 34 °C. Pokud teplota na pracovišti vystoupá až na 36 °C, zaměstnanci mají nárok na placené bezpečnostní přestávky. Za nedodržení předpisů hrozí firmám pokuta až dva […]

ČÍST DÁLE 10. července 2019

Co je lokální svalová zátěž

Jistě znáte někoho, kdo si stěžuje na bolest v zápěstí nebo v lokti s tím, že „to má z práce“. A klidně může mít pravdu! Tyto bolesti, představující řadu diagnóz, jako například syndrom karpálního tunelu, radiální nebo ulnární epikondylitidu (známé jako tenisový nebo oštěpařský loket), artrózu, skákavý prst a další, lze totiž často přisoudit přetěžování horních končetin. […]

ČÍST DÁLE 12. února 2021

Potřebujete vyřešit BOZP, ergonomii nebo pracovnělékařské služby ve své firmě?

Ozvěte se nám. Zařídíme, aby se na vašem pracovišti všichni cítili lépe a bezpečněji.

info@preventado.cz

+420 777 003 773