info@preventado.cz   +420 777 003 773

Zveme Vás na odborný kurz v oblasti ergonomie

Rádi bychom Vás pozvali na Odborný kurz „Specialista v ergonomii“ – jaro 2021, který pořádá Česká ergonomická společnost v dubnu tohoto roku.

Náš kolega a člen České ergonomické společnosti se již účastní předchozího kurzu, který probíhá on-line. Kurz je velmi inspirující, panuje příjemná atmosféra a rozhodně jej může doporučit. Získáte vzdělání v ergonomii a rozšíříte si znalosti v této problematice.

Jedná se o kurz pro širokou odbornou věřejnost, která se věnuje oboru ergonomie (konstruktéři, designéři, procesní inženýři, technologové, manažeři výroby, fyzioterapeuti, poskytovatelé pracovně-lékařských služeb, odborní pracovníci technických i přírodovědných univerzit, osoby odborně způsobilé pro hodnocení rizik atd.). Absolvováním kurzu získáte odbornou způsobilost ve specializaci v ergonomii.

Podrobnosti o přihlášení naleznete v odkazu zde: https://vubp.cz/kurzy-a-zkousky/specialista-v-ergonomii/

Radim Pektor

Radim je náš guru v ergonomii a fyziologii práce. Jeho více než 14ti letá praxe v oboru mluví za vše. Jako vedoucí autorizované laboratoře řeší klíčové momenty v zakázkách laboratoře ergonomie a fyziologie práce. Většího odborníka na ergonomii jen stěží najdete.

Pošlete článek také kamarádům či kolegům

Nejčtenější články

Co je lokální svalová zátěž

Jistě znáte někoho, kdo si stěžuje na bolest v zápěstí nebo v lokti s tím, že „to má z práce“. A klidně může mít pravdu! Tyto bolesti, představující řadu diagnóz, jako například syndrom karpálního tunelu, radiální nebo ulnární epikondylitidu (známé jako tenisový nebo oštěpařský loket), artrózu, skákavý prst a další, lze totiž často přisoudit přetěžování horních končetin. […]

ČÍST DÁLE 12. února 2021

JAKÉ JSOU ZMĚNY V PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽBÁCH?

V účinnosti od 1. 1. 2023 se mění vyhláška č. 79/2013 Sb., o specifických zdravotních službách. Zde uvádíme oblasti, kterých se změny týkají: PERIODICKÉ PROHLÍDKY🔵 Doposud stanovená povinnost prohlídek u prací zařazených do kategorie 1 nebo 2 (bez rizik ohrožení zdraví/profesních rizik) odpadá.🔵 U „čisté“ kategorie práce 1 nebo 2 je periodická prohlídka pouze pokud […]

ČÍST DÁLE 10. února 2023

Potřebujete vyřešit BOZP, ergonomii nebo pracovnělékařské služby ve své firmě?

Ozvěte se nám. Zařídíme, aby se na vašem pracovišti všichni cítili lépe a bezpečněji.

info@preventado.cz

+420 777 003 773